در این مقاله قصد داریم به تعریف تحلیل فروش و روش های انجام آن بپردازیم. تحلیل فروش به بررسی دقیق داده های فروش یک شرکت گفته می شود تا نحوه عملکرد و روندهای آن درک و شناسایی شود. نتیجه ی این بررسی ها از این جهت اهمیت دارد که به اتخاذ تصمیمات سازنده و بر پایه ی واقعیت کمک می کند. در این روند معیارهایی مانند حجم فروش، میزان درآمد، ویژگی های رفتاری و برخورد مشتریان با برند و کیفیت محصول و خدمات مورد بررسی قرار می گیرد. هدف از انجام تحلیل فروش، بهینه سازی استراتژی های فروش، افزایش رضایت مشتریان و در نهایت کسب درآمد بیشتر است. در ادامه نگاهی دقیق تر به فرایندهای تحلیل فروش، ابزار مورد استفاده و نتایج نهایی آن خواهیم داشت. به علاوه علل اهمیت و تاثیر آن در کسب و کارهای مختلف را نیز مورد بررسی قرار می دهیم.
تحلیل فروش چیست؟
تحلیل فروش یک جزء حیاتی از استراتژی کسب و کار است که بر ارزیابی داده های فروش برای به دست آوردن بینش دقیقی از عملکرد درست و شناخت روندهای بازار تمرکز دارد. سازمان ها با بررسی سیستماتیک ارقام فروش، تعاملات صورت گرفته با مشتریان و شرایط بازار، می توانند نقاط قوت و ضعف خود را در بخش فروش شناسایی کنند. این تجزیه و تحلیل نه تنها به درک عواملی که باعث درآمد می شود کمک می کند، بلکه به پیش بینی فروش آینده، بهینه سازی استراتژی های قیمت گذاری و بهبود روابط با مشتری کمک می کند. در نهایت، تجزیه و تحلیل فروش موثر، کسب و کارها را قادر می سازد تصمیمات مبتنی بر داده های درست و دقیق اتخاذ کنند و سودآوری و رشد پایدارتری داشته باشند. تحلیل فروش به ما کمک می کند الگوها، دوره های اوج فروش و همچنین محصولات پرفروش را شناسایی کنیم.
چرا تحلیل فروش اهمیت دارد؟
تحلیل فروش یک سپر استراتژیک است از شما در برابر عدم قطعیت هایی مانند نوسانات بازار و تغییر ترجیحات مصرف کننده ها محافظت می کند. رمزگشایی و تحلیل داده های فروش، بینش های حیاتی و بسیار کاربردی به ما می دهد؛ زیرا اعداد حاصل از آن به استراتژی های عملی تبدیل می شود. در نهایت یک مسیریاب قدرتمند خواهیم داشت که کمک کند در هزارتوی فروش مسیر درست را پیدا کنیم و سودآورترین معاملات را داشته باشیم. در ادامه دلایل اهمیت تحلیل فروش را خواهیم خواند.
بهبود عملکرد فروشندگان
با کنکاش در داده های حاصل از تحلیل فروش، می توانید عملکردهای برتر اعضای تیم خود را شناسایی کرده و استراتژی های به کار گرفته شده توسط آن ها را درک کنید. به طور مثال، این که در چه زمینه هایی نیاز به بهبود دارند و با آموزش و پشتیبانی هدفمند چقدر تغییرات مثبت در روند عملکرد آن ها قابل مشاهده خواهد بود. رویکرد مبتنی بر داده، می تواند تیم فروش شما را تبدیل به یک نیروگاه درآمدزایی قوی کند. در این بخش چند راهکار اثربخش داریم:
- به کارگیری یک نرم افزار سی آر ام قوی برای جمع آوری، ذخیره و بررسی داده های فروش
- استفاده از ابزارهای تحلیلی برای شناسایی افراد برتر و درک استراتژی های آنها
- تشویق به همکاری و به اشتراک گذاری دانش بین اعضای تیم
- هم ترازی عملکرد محرک رشد است و ۸۱ درصد از نمایندگان فروش می گویند فروش تیمی به آن ها کمک می کند معاملات بیشتری را ببندند
- جلسات آموزشی منظم برای به اشتراک گذاشتن استراتژی های موفق با کل تیم
ایجاد فرهنگ موفقیت
با شناسایی و پاداش دادن به افراد برتر، فرهنگ رقابت سالم و انگیزه ایجاد می کنید. کند و کاو در تجزیه و تحلیل فروش می تواند به تعیین اهداف واقع بینانه کمک کند و به تیم شما مسیر روشنی برای موفقیت بدهد. هنگامی که نمایندگان شما متوجه می شوند که تلاش های آنها مستقیماً به نتایج دلخواهشان تبدیل می شود، رضایت شغلی خواهند داشت. در این صورت تعامل سازنده تری با مشتریان خواهند داشت و برند شما فروش بیشتری را تجربه خواهد کرد. حالا چطور می توانیم این فرهنگ را در محل کار بهترین شکل ایجاد کنیم.
- یک برنامه رسمی برای شناخت ایجاد کنید که بر اساس معیارهای کلیدی مانند درآمد ایجاد شده، نرخ تبدیل (Conversion Rate) یا امتیازات دریافت شده از بخش رضایت مشتری، اعضای برتر تیم فروش را برجسته می کند و به آن ها پاداش می دهد.
- اهداف هوشمندی ایجاد کنید. این اهداف بایستی قابل اندازه گیری، قابل دستیابی، قابل انجام در چارچوب و زمان مشخص و همینطور قابل درک باشد و اعضای تیم فروش آن را بپذیرند و به کار بگیرند. تجزیه و تحلیل داده های مربوط به عملکرد گذشته کارکنان، برای ایجاد اهداف واقع بینانه که باعث ایجاد انگیزه و چالش در تیم می شود امری مهم است.
- برای اطمینان از این که تمام اعضای شرکت ذهنیت شما را نسبت به تعریف موفقیت، انتظارات و نقاط عطف درک می کنند، لازم است که مکالمه ای شفاف با آن ها داشته باشید.
- از تحلیل فروش برای ارائه ی بازخوردهای دقیق و شفاف از عملکرد اهداف تعیین شده استفاده کنید. برای ارائه بازخورد عملکرد شفاف و عینی استفاده کنید. اهداف کسب و کار شما باید بر اساس عملکرد و پویایی بازار به طور مستمر مورد بازبینی و اصلاح قرار بگیرد.
تسریع رشد کسب و کار با تصمیم گیری سریع
در دنیای امروز که همه چیز با سرعت بالایی در حال تغییر است، اتخاذ تصمیمات سریع اغلب تفاوت بین موفقیت و شکست را ایجاد می کند و تحلیل فروش ابزار درست برای انجام این کار است. شما می توانید به سرعت به شرایط در حال تغییر بازار پاسخ دهید، روندها را شناسایی کنید و استراتژی های خود را بر اساس آن تغییر دهید. ابزارهای بسیاری وجود دارند که به شما امکان دهند در لحظه داده های موردنیاز خود را داشته باشید و همیشه یک قدم جلوتر باشید. در این صورتد از تمامی فرصت های پیش آمده به نحو احسن استفاده می کنید. در این بخش چند نکته هست که می بایست رعایت شود تا بیشتری بازدهی را داشته باشیم.
- روی یک پلتفرم تجزیه و تحلیل داده سرمایه گذاری کنید که عملکرد فروش را در لحظه و در زمان واقعی ارائه می دهد.
- برای اعضای تیم خود آموزش هایی در زمینه استفاده مؤثر از ابزارهای تحلیلی در جهت تصمیم گیری آگاهانه فراهم کنید.
- به طور منظم فرایندهای تصمیم گیری را بر اساس بازخورد و نتایج بررسی و اصلاح کنید.
- ابزارهایی را برای نظارت مستمر بر روندهای بازار و فعالیت های رقبا به کار بگیرید. به عنوان مثال، ابزارهایی برای نظارت بر رسانه های اجتماعی، تجزیه و تحلیل وب، بازخورد مشتریان و پلتفرم های بررسی، بازدیدها، نظرسنجی ها و غیره.
انواع روش های تحلیل فروش کدام اند؟
تحلیل فروش چیزی که برای همه ی کسب و کارها راه و روشی یکسان داشته باشد. برای هر کسب و کاری جنبه های متفاوتی وجود دارد که با نیازهای آن متناسب است. اما به طور کلی می توانیم تحلیل فروش را در سه شکل مهم دسته بندی کنیم که هر یک نقش مشخص و نیز اهمیت بسیار زیادی در رشد و بهبود وضعیت یک کسب و کار دارند.
1. پیشبینی فروش
پیش بینی فروش به طور دقیق به معنای استفاده از اطلاعات و داده های مربوط به فروش گذشته و نیز تحلیل بازار برای پیش بینی دقیق میزان و نحوه ی فروش در آینده است. این اطلاعات شما را برای پیک های فصلی آماده می کند، بنابراین می توانید موجودی و سرمایه ای که در اختیار دارید را مدیریت کرده و اطمینان حاصل کنید که کسب و کارتان با وجود نوسانات و مشکلات موجود در بازار به کار خود به قوت قبل ادامه خواهد داد. در ادامه خواهیم گفت که چطور می تواند از تمام پتانسیل های پیش بینی فروش استفاده کنید.
- تحلیل سری زمانی (Time Series Analysis): از نرم افزارهایی که به طور خاص برای پیش بینی طراحی شده اند استفاده کنید تا سنجش داده های فروش قبلی، ارائه الگوهای ثابت و روندهای مهم را در طور زمان انجام دهد. در نهایت ارقامی به شما بدهد که حاصل از فروش ماهانه، سه ماهه و یا سالانه باشد.
- تحلیل پیش بینی کننده: از تکنیک های مدل سازی پیش بینی کننده برای پیش بینی فروش آینده بر اساس معیارهایی مانند فصلی، شاخص های اقتصادی و روند بازار استفاده کنید. الگوریتم های یادگیری ماشین را می توان برای ساخت این مدل ها برای پیش بینی های دقیق تر مورد استفاده قرار داد.
چند توصیه برای تضمین عملکرد بهتر:
- اطمینان حاصل کنید که داده های حاصل از فروش قبلی به اندازه ای دقیق و جامع است که بتوان از آن برای پیش بینی های معنادار دقیق و جامع در آینده استفاده کرد.
- برای جمع آوری داده های مرتبط که ممکن است بر فروش تأثیر بگذارد، با تیم های بازاریابی، مالی و عملیاتی کار کنید.
- بازارها تغییر می کنند و می یابند. پس می بایست به طور منظم مدل های پیش بینی خود را بررسی و به روز کنید تا با شرایط جدید هم گام شوند.
- می توانید به کمک شبیه سازی هایی که بر اساس شرایط مختلف بازار انجام می شود، برای سناریوهای مختلف آماده شوید.
2. مدیریت فروش
مدیریت فروش فرآیند نظارت و بهینه سازی عملکرد یک تیم فروش برای دستیابی به اهداف درآمدی و به حداکثر رساندن سود است. تحلیل فروش در این زمینه شامل نظارت بر عملکرد فردی و تیمی، شناسایی زمینه های بهبود و ارائه ابزار و آموزش مناسب است. مدیریت فروش را با استفاده از داشبوردهایی بهینه کنید که بینش های بروزی از عملکرد فردی و تیمی ارائه می دهند و معیارهای کلیدی فروش مانند نرخ تبدیل، خطوط لوله معاملات و درآمد ایجاد شده را برای ما فراهم می کنند. برای این بخش، می توانید از ابزارهای کاربردی مانند نرم افزار سی آر ام استفاده کنید. اهداف نرم افزار سی آر ام در بخش فروش شامل مواردی است که در نهایت به کارکرد بهتر زنجیره ی فروش منتج شده و آن را بهبود و رشد می دهد.
بیشتر بخوانید: اهداف در نرم افزار سی آر ام CRM | مزایای اهداف در نرم افزار سی آر ام
3. گزارش فروش
گزارش فروش، به شما اطلاعاتی در مورد آنچه در بخش فروش شما اتفاق می افتد ارائه می دهد. این کار درست مانند ارائه اخبار روزانه است اما این بار به جای سرفصل خبرها، داده های واقعی خواهیم داشت. در واقع با فرایندی روبرو هستیم که داده های فروش را به بینش های قابل درکی تبدیل می کند که ما را در مسیر اتخاذ تصمیمات درست و آگاهانه قرار دهد. با ایجاد و بررسی منظم گزارش های فروش، می توانید پیشرفت خود را ردیابی کنید. به همین صورت زمینه هایی که در آن ها امکان موفقیت بیشتر است را نیز شناسایی کرده و نقاط ضعف و قوت به خوبی مشخص می شود. در نهایت گام هایی که در هنگام تنظیم استراتژی های بازاریابی، بهینه سازی کانال های فروش، یا تنظیم دقیق پیشنهادات محصول هستند را با اطمینان بیشتری خواهید برداشت. برای به کارگیری بهتر این فرایندها چند نکته را در نظر داشته باشید.
- فرآیندهای گزارش دهی را خودکار سازی کنید تا علاوه بر صرفه جویی در زمان، از به روزرسانی منظم و سریع آن اطمینان حاصل کنید.
- گزارش ها می بایست براساس مهم ترین و حساس ترین معیارهایی که به اهداف کسب و کار شما مربوط هستند، تنظیم شوند.
- از میزان کارایی گزارش های ارائه شده بازخورد جمع آوزی کنید و این کار را برای بهبود مستمر فرایند گزارش دهی تکرار کنید.
چطور از داده های تحلیل فروش استفاده کنیم؟
بسیاری از کسب و کارها مسیری که به آن اشاره کردیم را طی می کنند و داده های حاصل از تحلیل فروش را بدست می آورند اما دقیقاً نمی دانند که چطور از تمام پتانسیل های آن استفاده کنند و در نتیجه با مشکلاتی روبرو می شوند. در ادامه به برخی از روش ها که به کمک آن ها می توانیم از گزارشات حاصل از تحلیل فروش نهایت استفاده را داشته باشیم، اشاره می کنیم.
تقسیم بندی مشتریان بر اساس تجربه
بر اساس آماری که در سایت سلزفورس منتشر شده، 92 درصد از سازمان ها و شرکت ها از داده ها به طور موثر برای درک رفتار مشتری استفاده می کنند. داده های حاصل از تحلیل فروش به شما امکان می دهد مشتریان خود را بر اساس ترجیحات فردی، سابقه خرید و رفتار دسته بندی کنید. با درک نیازها و ترجیحات منحصربه فرد مخاطبان، می توانید استراتژی های بازاریابی، پیشنهادات محصول و خدمات مشتری خود را برای ایجاد تجربه ای شخصی سازی شده که وفاداری و انتخاب مجدد کسب و کار شما توسط مخاطبان قبلی را تضمین می کند، تنظیم کنید.
شناسایی فرصت های رشد
احتمال دستیابی به رشد سریع فروش در شرکتهایی که از تحلیل های قدرتمند بهره می برند، ۱.۵ برابر بیشتر است. چرا که دارای چرخه فروشی است که می تواند ۱۵ تا ۲۵ درصد درآمد را افزایش دهد و به بیشتر شدن سهم برند در بازار منجر شود. در واقع داده های حاصل از تحلیل فروش قطب نمای شما در این مسیر است. با شناسایی بخش های دارای پتانسیل رشد که در حال حاضر عملکرد ضعیفی دارند ، تصمیم میگیرید که بخش مرتبط با بازاریابی و فروش خود را در کجا متمرکز کنید. این که داده های بدست آمده چه جغرافیای جدیدی را مورد هدف قرار داده و چه بخش هایی از خدمات مشتریان را پوشش می دهند شما را قادر می سازد تا استراتژی مناسب با اهداف کسب و کار خود را در پیش بگیرید.
قیمت گذاری استراتژیک برای حاشیه سود حداکثری
ابتکاراتی که در مدیریت قیمت به کار گرفته می شود، می تواند حاشیه سود شرکت را 2 تا 7 درصد طی یک سال افزایش دهد که بازدهی بین 200 تا 350 درصد خواهد داشت. قیمت گذاری یک عامل مهم در سودآوری است. با داده های حاصل از تحلیل فروش، می توانید عملکرد قیمت گذاری، تخفیف ها و تبلیغات را ارزیابی کنید. به کمک همین آمار می توان نقاطی که محصولات و یا خدمات ما در آن قیمت رقابتی دارند و در عین حال حاشیه سود را به حداکثر می رساند، شناسایی کنیم. این رویکرد مبتنی بر داده به ما کمک می کند تا تصمیمات استراتژیکی برای قیمت گذاری درست بگیریم که در نهایت به افزایش چشمگیر سودآوری منتهی می شود.
بهینه سازی موجودی و هدررفت حداقلی
نحوه ی مدیریت موجودی می تواند یک کسب و کار را رشد و یا شکست دهد. اطلاعات بدست آمده از تحلیل فروش، بینش هایی را در مورد روند تقاضای محصول، فصلی بودن و زمان های ویژه برای فروش ارائه می دهد. با استفاده از این داده ها، می توانید سطوح موجودی را بهینه کنید، هزینه های حمل را کاهش دهید، خطر کمبود و یا انباشت آن موجود را به حداقل برسانید.
توسعه محصول برای رفع نیازهای بازار
سبد محصولات یا خدمات شما باید پاسخگوی تقاضاهای دائماً در حال تغییر بازار باشد و به صورت مستمر بروزرسانی شود. اطلاعات بدست آمده از تحلیل فروش نشان می دهد که چه محصولاتی محبوبیت بیشتری در بین مشتریان دارند و ارائه کدام محصولات با استقبال کمتری روبرو می شود. همچنین با استفاده از این داده ها می توانیم محصولات جدیدی ارائه کنیم و یا محصولات قبلی را بهبود دهیم. این کار به ما می کند همچنان در رقابت های سنگین بازار حرفی برای گفتن داشته باشیم و نیازهای مشتریان را برآورده کنیم.
معیارهای مهم در تحلیل فروش چه هستند؟
اطلاعات و داده های بدست آمده از تحلیل فروش یک معدن طلا به حساب می آید. اما این دیتاها از معیارها و KPI های مخصوص به خود پیروی می کنند. درک این شاخص ها برای استفاده ی حداکثری از منابعی که در اختیار داریم اهمیت ویژه ای دارد. در ادامه مهمترین معیارهایی که در تحلیل فروش خواهیم داشت را مورد بررسی قرار می دهیم.
درآمد
درآمد معیار نهایی است که سلامت مالی کسب و کار شما را نشان می دهد. بررسی میزان درآمد کل طی زمان های مختلف، کمک می کند استراتژی های به کار گرفته شده در بخش فروش و فرایندهای بازاریابی را ارزیابی کنیم. هدف نهایی ما رشد و رسیدن به ثبات است.
حاشیه سود خالص
نتیجه ی حاصل از تلاش های بازاریابی و فروش شما مهم است. حاشیه سود خالص معیاری است که این نتیجه را مشخص می کند. باید بدانید که پس از کسب درآمد، چقدر از آن را صرف هزینه های مختلف کرده اید و در نهایت چقدر سود خالص داشته اید. با نظارت بر این معیار، می توانید کارایی استراتژی های خود را ارزیابی، هزینه ها را کنترل و در نهایت از داشتن یک کسب و کار سالم و پایدار اطمینان حاصل کنید.
حاشیه سود ناخالص
حاشیه سود ناخالص معیار اصلی برای درک سودآوری محصولات یا خدمات شما است. این شاخص نشان دهنده درصد درآمد باقی مانده پس از کسر بهای تمام شده کالای فروخته شده است که شما را دراتخاذ تصمیمات مربوط به قیمت گذاری و ترکیب محصول راهنمای کرده و کمک می کند حاشیه سود سالم را حفظ کنید.
ارزش طول عمر مشتری
عمل فروش به ارائه محصول و دریافت پول در ازای آن محدود نمی شود. از دیگر معیارهایی که بسیار حائز است، ارزش طول عمر مشتری (Customer Lifetime Value) است. LTV کل درآمدی که یک مشتری از ابتدا تا انتهای قیف فروش برای شما ایجاد می کند را مورد بررسی قرار می دهد. با درک شاخص ارزش طول عمر مشتری، می توانید استراتژی های بازاریابی خود را برای حفظ و به حداکثر رساندن ارزش هر مشتری تنظیم کنید.
نرخ ریزش
نرخ ریزش مشتری (Churn Rate) نشان می دهد که چه تعداد مشتری را در یک دوره خاص از دست می دهید. نرخ ریزش بالا می تواند درآمد و سودآوری شما را کاهش دهد. با پردازش اطلاعات بدست آمده از تحلیل فروش، می توانید استراتژی هایی را برای حفظ مشتریان و افزایش احتمال رشد و موفقیت در بلند مدت اجرا کنید.
نرخ نگهداشت مشتری
حفظ مشتریان قبلی اغلب مقرون به صرفه تر از به دست آوردن مشتریان جدید است. نرخ نگهداشت مشتریان نشان دهنده درصد مشتریانی است که در طول زمان به خرید محصولات و دریافت خدمات از برند شما ادامه می دهند. هر چه بیشتر با رویکرد مشتری محور پیش بروید، سودآوری بیشتری خواهید داشت. طبق آمارهای منتشر شده، 80 درصد از نمایندگان بخش فروش بر اهمیت رو به رشد روابطی که قبل از خرید با مشتریان برقرار می کنیم تاکید می کنند. عملکرد درست در جهت حفظ مشتریان و تبدیل آن ها به مشتریان وفادار که برند ما را به افراد دیگر معرفی کنند، از طریق ارتباطات مبتنی بر ارزش، مسئولیت پذیری و جستجوی فعال برای دریافت بازخورد و رفع مشکلات و ایرادات احتمالی پس از فروش محصولات و خدمات افزایش می یابد.
تحلیل فروش و نرم افزار سی آر ام
ابزارهای تحلیل فروش، نرم افزار یا برنامه هایی هستند که به کسب و کارها امکان جمع آوری، تحلیل و تفسیر داده های فروش و معیارهای کلیدی عملکرد، اتخاذ مناسب ترین تصمیم های مبتنی بر داده و بهبود استراتژیک در استراتژی های فروش و بازاریابی را می دهند. نمونه هایی از ابزارهای قابل به کارگیری در تحلیل فروش پلتفرمهای هوش تجاری، نرم افزارهای توسعه داده شده برای پیش بینی، نرم افزارهای مدیریتی و اتوماسیون فروش، موتورهای گزارش دهی برای نظارت بر فعالیت های فروش، و دیگر ابزارهایی هستند که برای بهره وری بیشتری ایمیل و تیم فروش ارائه می شوند. مهم ترین ابزار در این بخش نرم افزار سی آر ام است که وظایف خاص و متعددی از جمله تقویت روابط با مشتری، بهبود تجربه مشتری و افزایش وفاداری را برعهده دارد.
چطور بهترین ابزار برای تحلیل فروش را انتخاب کنیم؟
انواع نرم افزار سی آر ام و نیز ابزارهای دیگر تحلیل فروش از مواردی هستند که به کسب و کارها قدرت بیشتری برای پیشرفت رو به جلو می دهند. علت این امر است که این ابزارها بینش عمیقی در مورد داده های فروش ارائه می دهند و به تیم شما کمک می کنند تا تصمیم هایی مبتنی بر اطلاعات دقیق و درست بگیرید. اما هنگام انتخاب این ابزارها لازم است که مواردی را در نظر داشته باشید.
مقیاس پذیری
اندازه فعلی و پتانسیل رشد کسب و کار خود را در نظر بگیرید. لازم است که اطمینان حاصل کنید که ابزارهایی که به کار گرفته اید، مقیاس پذیری لازم برای ادغام و به کار گرفته شدن در کسب و کار شما را دارند. استفاده از ابزاری که به هیچ صورت نتوانیم آن را با اهداف سازمان خود همسو کنیم، هزینه ی بیشتری برای ما خواهد داشت.
یکپارچه سازی
به دنبال ابزارهایی باشید که می توانند به طور یکپارچه با سیستم ها و نرم افزارهای موجود شما یکپارچه شوند تا از پراکنده شدن اطلاعات و داده های مهم جلوگیری کنید. این کار جلوی هدررفت زمان و انرژی که صرف جستجو برای یافتن اطلاعاتی که می شد از پیش آن را در جایی امن و مطمئن نگهداری کرد را می گیرد.
سهولت استفاده
کاربرپسند بودن از ضروری ترین و کلیدی ترین نکاتی است که هنگام ساخت نرم افزار، برنامه و رابط کاربری مورد توجه توسعه دهندگان قرار می گیرد. ابزارهایی را انتخاب کنید که تیم شما می تواند به سرعت و بدون نیاز به آموزش های طولانی و پیچیده از آن استفاده کند.
امنیت داده ها
حفاظت از اطلاعات و سوابق مشتری و همچنین دیتاهای حاصل از فروش امری حیاتی است. پس لازم است که از ابزارهایی استفاده کنید که امنیت لازم را تامین می کنند. از دست دادن داده های گذشته، هزینه ی زیادی را به شرکت ها تحمیل می کند، زیرا تمام فرایندهای بازاریابی و فروش باید از اول اجرا شود و خسارت زیادی را متحمل خواهیم شد.
جمع بندی از تحلیل فروش
تحلیل فروش از بخش های ضروری و غیرقابل چشم پوشی در هر سازمانی به حساب می آید. تمامی قدم هایی که در جهت اجرای فرایندهای بازاریابی و همینطور فروش برداشته می شوند باید بر اساس اطلاعات درستی باشند که به کمک تحلیل فروش بدست می آیند. ابزارهایی که در تحلیل فروش به کار گرفته می شوند، می بایست متناسب با اهداف کسب و کار شما باشند و انتخاب آن ها نیازمند صرف کمی وقت و تمرکز است. نرم افزار سی آر ام یکی از این ابزارهاست که با ادغام با رسانه های اجتماعی، به کارگیری اتوماسیون بازاریابی و گردش کار، حفظ و ذخیره اطلاعات، مدیریت زنجیره فروش و قراردادها، ثبت و ذخیره ی اطلاعات و سوابق مشتریان در فضایی امن، تجزیه و تحلیل و گزارش دهی در سریع ترین زمان ممکن به رشد و سودآوری بیشتر کسب و کارها کمک می کند.
در این مقاله به بررسی تحلیل فروش و بهترین روش های انجام آن پرداختیم. از این رو برای آشنایی بیشتر با امکانات نرم افزار سی آر ام کلید و دریافت دمو و مشاوره رایگان، میتوانید با کارشناسان ما در ارتباط باشید. در صورت داشتن هرگونه سوال یا پیشنهادی، خوشحال میشویم نظرات و دیدگاه خود را با ما به اشتراک بگذارید.